כאבים בירך מעצם עד ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/07/2024 | 08:56 | מאת: אני

שלום סובלת מכאבים בירך כחודש וחצי. אורתופד אבחן בורסיטיס שלח לצילום ונתן ארקוקסיה. לא עזר. הלכתי לאורתופד אחר(עקב כאבים עזים וזמינות תורים בעייתית) נתן קטוספריי וסלקוקס. טען שהצילום תקין. לא עוזר. ברצוני לציין שלפני כמה שנים עברתי צנתור ברגל השניה עקב סתימת עורק חלקית. הפעם לא מרגישה שהכאב יורד לשוק שזה היה הסימן שמדובר בכלי דם רק באגן ירך עד הברך. זה פענוח הצילום: אגן ירכיים 2 צלומים סיבת ההפניה: בירור ממצאים: צילום עצמות האגן: ============= ללא שבר או פריקה. דו"צ. SIJ שינויים אוסטיאו-ארטרוטיים פרקי ירכיים ו לקרולציה אורטופדית, המשך טיפול ומעקב. אודה להערות/הארות

שלום רב, לפי הצילומים יתכן ויש שחיקה במפרקי הירכיים. מומלץ בדיקה של מומחה לתחום. לגבי הבורסיטיס בד"כ זריקה מטיבה עם הכאבים , כדורים ומשחה או ספריי פחות משפיעים. בברכה. ד"ר נביל גרייב מומחלה לבעיות ירך וברך

מנהל פורום החלפות מפרקים