ירקות קפואים
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה
שלום, מטעמי זמן אני משתמשת לעיתים קרובות בירקות קפואים. האם משהו מערכם נשמר ואם כן מה נותר מאפונה, חומוס, ברוקולי, כרובית, תות שדה, פירות יער וכו' במצב קפוא? אני יודעת שלירקות יש גם ערך מבחינת הצבע- האם שם לפחות נותר משהו? תודה
עמנואל שלום רב, ערכם התזונתי של ירקות קפואים כמעט שווה לזה של ירקות טריים. כשמשתמשים בירקות קפואים רצוי לבשל אותם ישר ממצב קפוא ולא להפשיר קודם, כדי למנוע איבוד רכיבים תזונתיים חיוניים. שבוע טוב ובריא, אילן.