ביטוח אובדן כושר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/01/2004 | 17:32 | מאת: צילה

אני נפגעתי בתאונת דרכים לפני שלוש וחצי שנים.הביטוח הפרטי שלים לי שנה וחצי רטרואקטיבי רק לאחר דרישות חוזרות ונשנות.כעט הינם טוענים שאנני באוסבדן כושר למרות שמצבי לא השתפר ועוד רופאי בתי החולים ממליצים על שיקום יום ארוך טווח.אני מציינת שהפגיעה הינה גב תחתון ושליטה בסוגרים.מה עלי לעשות?

16/01/2004 | 23:02 | מאת: צילה

לפי דברי הרופאים הפגיעה הינה:: שלפוחית ומעי נוירוגניים (כלומר שיתוק של הסוגרים ) נכות כרונית שלגב תחתון מצב אחר פציעת "צליפת שוט"

17/01/2004 | 11:10 | מאת: אייל

שלום צילה, האם הרופאים המטפלים שלך רושמים בחוות דעתם גם חופשת מחלה?? אם לא - למה? אם כן - למה חברת הביטוח לא מכבדת את האישורים. מה היא טוענת? מה סוג העיסוק שלך? כתבת שניפגעת כתוצאה מתאונת דרכים. האם את תובעת את "אבנר" (תעודת החובה של הרכב) או פוליסה פרטית שעשית לעצמך או שאת תובעת "גם וגם"? האם את מיוצגת ע"י עו"ד? מה הוא אומר? מה הוא עשה עבורך? האם היפנה אותך לרופאים מטעמו? צריך לקרוא את פוליסת הביטוח שלך, כדי לדעת את הגדרות האי כושר שלך ולהבין אם יש בסיס לטענותיה של חברת הביטוח. מה אומר סוכן הביטוח שלך? מה זה נכות כרונית של גב תחתון? איך זה בא לידי ביטוי בחיי היום-יום? האם את יכולה ללכת? האם את עצמאית בפעולות היומיומיות או ניזקקת לעזרה? מצב של אי שליטה על סוגרים הוא מצב שמספיקה עוד מיגבלה אחת (הליכה, קימה ושכיבה, רחצה, לבוש והתפשטות, אכילה ושתיה) כדי שתוכרי כסיעודית. האם יש לך ביטוח סיעודי, האם פנית לביטוח לאומי? אשמח לנסות לעזור לך אחרי שהתמונה תובהר יותר.

02/02/2004 | 16:43 | מאת: אייל

היי דברי איתי.

11/03/2004 | 17:05 | מאת: אייל

היי סיגל, דברי איתי.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל