כאבים בזרוע ימין.

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

30/09/2024 | 12:02 | מאת: לי

היי מקווה שהגעתי לפורום רלוונטי .. אני בת 30 בריאה בדרכ חודשיים אחרי לידה בשבוע האחרון מרגישה כאב בזרוע קצת מתחת לכתף (איפה שעושים חיסון) במגע כמו כשמקבלים מכה , אין סימן כחול או נפיחות אלא כאב בלבד . לא זכור לי שקיבלתי מכה ואין סימן לחבלה . קראתי באינטרנט וקצת נכנסתי ללחץ .. האם סימן זה יכול להעיד על חס וחלילה גידול בעצם? או משהו מסוכן? כדאי ללכת להיבדק או שמא זה יכול לקרות ולעבור לבד? מציינת שזה ביד ימין היד הדומיננטית שלי. תודה רבה על המענה

30/09/2024 | 12:16 | מאת: לי

מוסיפה שהכאב יכול להיות אפילו יותר משבוע … פשוט לא ככ זוכרת

לי , שלום רב לא ניתן ללמוד מהאינטרנט לגבי בעיה זו , אין סיבה להיות בלחץ. יכולות להיות סיבות רבות ושגרתיות לכאב בכתף הקשורות לשרירים, גידים רצועות וצוואר עקב מאמץ, עבודה מול מחשב, אימון וכד הניתנות לפתרון או חולפות מאליהם. במידה ולא חולף פני לרופא משפחה בשלב הראשון או לפיזיותרפיסט

ראי תשובתי

מנהל פורום ארגונומיה