צרבלום קטן שתי מדידות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/06/2024 | 11:45 | מאת: מירי

שלום בסקירה שנייה מורחבת בשבוע 22+2 יצא שהצרבלןם קטן אצל העובר מתאים לשבוע 20+6 פער של עשרה ימים והרופא אמר שהוא מוטרד והתחיל ושלח לmri ןייעוץ גנטי וסקירת מוח. בשבוע 22+5 שלושה ימים אחרי הייתה לי סקירה בסיסית שנייה מהקופה (לא מכוונת מוח) שם נמדד שהצרבלןם מתאים ל 22+1 כלומר פער של ארבעה ימים והרופא אמר שזה תקין ולא צריך לעשות כלום. השאלה עכשיו אם לאור הממצאים בסקירה המורחבת יש עדיין לעשות סקירת מוח מכוונת או שהכל בסדר? איך יכול להיות שבבדיקה אחת יוצאת ככה ומדידה אחרת אחת ומה המדידה הנכונה?

אני לא יכולה לענות על זה כי זה לבחור הים 2 בדיקות. לכי לייעוץ מסודר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה