הסיכוי להריון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/06/2024 | 02:15 | מאת: טל

שלום. כ7 שבועות לאחר לידה. לאחר 5 שבועות, הייתי אצל הרופא לביקורת, שבוע לפני הכנסת התקן. אני מניקה הנקה מלאה. בביקורת נאמר לי כי רירית הרחם שלי עבה יחסית לאישה מניקה [9 מ"מ] וכי נצפתה ציסטה שנראית כגופיף צהוב באחת מהשחלות, ואמר שנראה שהיה ביוץ. חמישה ימים לאחר מכן, היינו ביחד. טרם לכך, בדקתי 4 ימים ברציפות עם מקלות ביוץ שהראו תוצאה שלילית [הפס במקל היה כמעט בלתי נראה]. השתמשנו בVCF, ויום וחצי אחרי בוצעה הכנסת התקן מנחושת. כבר שבועיים וחצי מאז הביקור הראשון אצל הרופא, ולא קיבלתי מחזור. לפני שבוע הייתי האולטרסאונד ואותה ציסטה החשודה כגופיץ צהוב נראה עדיין, ואף יותר גדולה. מה הסיכוי להיריון במצב כזה? אנחנו מאד חוששים. האם יש סיכוי שלמרות כל הנתונים הייתה שגיאה באבחון ביוץ? פעם שמעתי מרופא שהתקן תופס גם כמה ימים אחורה - האם זה נכון? אשמח מאד לתשובה, מודאגת. תודה רבה

התקן תופס 3-5 ימים אחורה תלוי בסוג. לא נשמע שאת בהריון אבל במקום לשער תעשי בדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה