שמירה על היגיינה בדוכני מזון מהיר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/07/2019 | 13:14 | מאת: אבי

שלום רב. האם מוכרים בדוכני מזון מהיר (כגון פלאפל, סביח וכד') אשר מכינים את האוכל לאחר, במהלך ותוך כדי שהם לוקחים כסף מזומן מלקוחות, מסכנים על ידי כך את בריאותם של הלקוחות אשר אוכלים את האוכל "הנגוע" הזה לאחר מכן?

יש הרבה דברים לשפר להעלות את המודעות להיגיינה והסכנות הכרוכות בכך .

19/07/2019 | 07:35 | מאת: ימית

אגב , בקניונים לא מקפידים לעבוד עם כפפות, ואיפה משרד הבריאות בתמונה ? מה עם בקורי פתע ? זה לוקה בחסר. רצוי להימנע מלאכול במקומות האלה. ומה עם הניידים שכל שנייה הם מתעסקים בנייד שמלא חיידקים?

מנהלי פורום רפואה דחופה