חום 39-39.5 במשך 10 ימים, ללא סימפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/08/2019 | 18:59 | מאת: אלירן

שלום רב, במשך 10 ימים, פרט ליומיים הפסקה קצרה, הנני סובל מחום גבוה שנע בין 39-39.5בעיקר בערב ולפנות בוקר. החום מלווה בצמרמורות וקור עד הזעה וירידתו. פרט לחולשה פיזית וכאבי שרירים לכל אורך היום לא קיימים שום סימפטומים אחרים. ביקרתי אצל רופא לפני 3 ימים ולאחר בדיקה של 10 שניות אמר שזה וירוס. אשמח לחוות דעתכם.. האם להמתין? כמו מה זה נשמע. תודה רבה!

לא ברור גילך ? האם אתה סובל ממחלות רקע ? יש לבצע בדיקות דם כלליות צילום חזה באם החום יימשך סונר בטן במידה וזה מתמשך כמובן יש לפנות למיון הקרוב להשלמת הבירור וטיפול בהתאם .

מנהלי פורום רפואה דחופה