שואלת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/10/2012 | 19:46 | מאת: ציפי

שלום רב, הכנתי מאפה ובדיעבד גילתי שהגבינה ששמתי בו - גבינת חמישה אחוז לבנה כללה מעט עובש ירקרק שהתפתח בחלק העליון של הקופסה (פחות מכפית) שמעתי שהעובש הירקרק גורם לפגיעה מוחית. קצת כבר אכלתי מזה... . 1. האם כתוצאה מכך עלול להיגרם נזק בלתי הפיך. 2. האם אפשר לאכול את כל יתר המאפה שנשאר? תודה

אם את מרגישה טוב ,לא צריך לדאוג . כדאי להימנע מאכילת שאר העוגה !

מנהלי פורום רפואה דחופה