כאבי גב וקושי בהליכה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/05/2017 | 18:20 | מאת: שמעון

שלום רב, הנני לאחר ניתוח לתיקון פריצת דיסק אחורית עם לחץ אחורי על חוט השדרה גובה c2-3 למשך מספר חודשיים מצבי השתפר כולל יציבה והליכה. כ 4 חודשיים לאחר הניתוח מצבי החל להדרדר כך שכיום אני הולך למרחקים קצרים עם מקל הליכה. ב mri מעודכן שעשיתי כעת 2 שנים לאחר הניתוח נצפה בלט דיסק אחורי ב c3-4 c5-6 עם לחץ על השק הדורלי ועוד 2 פריצות דיסק ב t7-8 בלט דיסק פראמידאני עם לחץ על השק הדוראלי והחוט וב t 8-9 בלט דיסק אחורי פראמידאני מימין עם לחץ על השק הדוראלי והחוט. כיום כאב מהצוואר עד כף רגל ימין וחולשה רגל ימין יותר משמאל. לציין ברקע טרשת נפוצה. מה אוכל לעשות על מנת לשפר את מצבי? מדוע אני פורץ כל כך הרבה דיסקים

כנראה יש עניין של נטיה גנטית מצבך מורכב ואיני יכול להציע פתרונות ברגע על סמך מידע חלקי בפורום - וספק אם יש פתרון טוב לכל הבעיות האלו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה