דוקספין וולבוטרין - יחד? והריון ?
דיון מתוך פורום ייעוץ תרופתי
הטיפול לאורטיקריה כרונית המלווה בדיכאון- כרגע לוקחת וולבוטרין ו4 טלפסט. רופא משפחה המליץ על דוקספין. 1. האם ניתן לקחת דוקספין יחד עם וולבוטרין? 2. האם ניתן לקחת את הדוקספין ו/או הוולבוטרין בהריון? יחד עם עוד כ5 אנאיהיסטמינים טלפסט/לורסטין/צטיריזין. 3. האם מותר לערבב ביו טלפסט ללורסטין/ צטיריזין?
לקריאה נוספת והעמקה
מומלץ לפנות למרכז טרטולוגי המומחה יותר בתחום תרופות והריון. קיימים מספר מרכזים בארץ - יש של משרד הבריאות , אסף הרופא ועוד.
פניתי לא קיבלתי תשובות ברורות. קראתי שזה קטגוריה C שתי התרופות וששילוב ביניהן לא מומלץ. בקשר לאנטיהיסטמינם אין לי תשובה.. האם מותר לערבב? מתי צריך להפסיק עם תרופות שלא מומלצות בהריון - -כמו הוולבוטרין או דוקספין. בזמן שאני מנסה להיכנס או רק לאחר שאני יודעת שאני בהריון. מחכה לתשובה, ותור לרופא רק עוד חודש.