התכווצויות קשות ברגליים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/06/2024 | 18:38 | מאת: זריקות טרולוסיטי

אני בן 70 מפונה מהצפון גר כבר 8 חודשים בת א קרוב לעזריאלי אני חולה מורכב מאד עברתי שני אירועים מוחיים קטוע כל אצבעות הרגליים בגלל מחלת הביירגר סובל מFVDקשה מאד ומCOPD וגם ממחלת כליות תורשתית פובליציסטיקה קטנים וגם חולה בסרטן המלנומה ובשנתיים האחרונות גם חולה בקרצנומה של העור אני עים 100%נכות מביטוח לאומי ולאחרונה בגלל סכרת 2 התחלתי לקבל זריקותטרולוסיטי בחודש האחרון אני סובל מהתכווצויות מאד קשות בשני הרגליים מתעורר 3 פעמים בלילה לכאבים חזקים מאד מה עלי לעשות וממה זה נובע בתודה מראש גיגי

יש חשיבות לעשות בדיקות דם עדכניות ולבדוק רמת מגנזיום. מומלץ להיוועץ עם הרופא על מנת לשלול סימנים של פגיעה נוירופטית כחלק מהסיבוכים של סוכרת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי