אסטו (תחליף גנרי של ציפרלקס)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/06/2024 | 02:10 | מאת: mbn

היי, ציפרלקס - אסטו - Escitalopram 1. על איזה תופעות לוואי שונות/נוספות מטופלים מדווחים על אסטו(תחליף גנרי של ציפרלקס) שלא היה להם אצל הציפרלקס? 2. על הקופסה של ה-אסטו רשום "יש לאחסן מתחת ל25 מעלות וממקום מוגן מאור". (אצל הציפרלקס רשום רק מתחת ל30 מעלות) - אני מאמין שלפעמים בחדר יש מעל 25 מעלות (המזגן לא דלוק 24/7), אז האם האסטו יכול להיהרס כשאני שם את הקופסה בארון פתוח כי זה מעל 25 מעלות? - מה הכוונה מקום מוגן מאור? גם את הקופסה עצמה צריך להרחיק מאור ולא לשים בארון פתוח? תודה!

מקום מוגן מאור שאין חשיפה ישירה לאור שמש. חשוב להקפיד על אותם תנאי אחסון כפי שמופיע. תופעות לוואי כוללות הפרעות במערכת העיכול, הפרעה בתפקוד מיני, הפרעות אלקטרוליטריות כון היפונתרמיה (נא לעיין בעלון לצרכן)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי