האם יש סיכוי להריון?
דיון מתוך פורום גינקולוגיה ופריון
בס"ד ברצוני לשאול, ווסת אחרון או אחרונה- 28.9.07 בד"כ המחזור שלי נע בין 28 ל31, אמנם יש לעיתים הוא גם יחסית קצר 27 יום. אם היינו בעלי ואני ביחד 10, 11, 12 ו 13 לחודש זה ביחד, האם יש סיכוי גבוה להריון בע"ה? מחכה לתשובתכם המהירה ככל שניתן אני מבולבלת מאוד בגלל כל נושא הביוץ, לפעמים אני פשוט משתגעת, אני קונה כמעט כל חודש ערכות, יש לי זינוק בLH אמנם לאחר מס' שעות הבדיקה שלילית. מה לעשות? יש לי ברוך ה' שני ילדים.
שלום, בוודאי שיש סיכוי להריון. עדיף, אגב, קיום יחסים פעם ביומיים ולא כל יום. אם מספר חודשים ללא הצלחה, כדאי לפנות לבירור. בברכה, ד"ר שרון.
אני בת 23 נוטלת גלולות מינס באופן קבוע כבר מעל 4 שנים. החודש שכחתי לקחת שלוש גלולות, מה שלא אופייני לי בד"כ. קיימתי יחסי מין עם חבר שלי פעמיים בלבד, ופעם אחת הוא שפך בחוץ. רצוי לציין שקיום היחסים לא היה באותם ימים ששכחתי לקחת גלולה. המחזור שלי מאחר ב3 ימים כרגע וזה מאוד לא אופייני, אצלי המחזור בד"כ מאוד מדוייק גם אם שכחתי גלולה. קרה לי שרק פעם אחת המחזור איחר בשבוע. יש סיכוי שנכנסתי להיריון? אני מאוד לחוצה לכן אשמח לתגובה מהירה
שכחתי לציין שבגלולות מינס יש את הגלולות הלבנות שבהן אמורים לקבלאת המחזור. יום שלישי הייתי צריכה לקבל ויום רביעי כבר להתחיל חבילה חדשה, לא התחלתי שוב מאחר שפחדתי שזה יגרום לי לא לקבל מחזור בכלל.. אולי טעיתי וזו עוד סיבה לאיחור?