מה הסיכויים לליסטריה
דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית
היי פרופ' תודה על התשובה שבוע 29. אם שמה את העגבניות שרי בתוך קערת מים פושרים/רגילים חצי שעה ואח"כ שוטפת עם עוד קצת מים מתחת לברז ומנגבת עם נייר סופג. את הבצל שוטפת מתחת למים בערך דקה וכנל את האבוקדו ואז מנגבת עם נייר סופג ואז מקלפת ומכינה סלט. מה הסיכוי חלילה לליסטריה? בנוסף, אם באבוקדו יש כתמים חומים והוא התחיל לעבור תהליך השחמה, האם לזרוק אותו או להשתמש בחלקים הלא חומים? תודה אני פשוט ממש בלחץ לאחר שקראתי על זה
פרופ' זיידמן דניאל