ביוץ
דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית
אני בת 33 ולאחרונה עברתי 3 הזרעות (בלי לקחת הורמונים). עד לאחרונה המחזור החודשי והביוץ היו סדירים מאוד - 28 ימים מחזור וכל 14 - ביוץ. את מועד הביוצים ווידאתי בעזרת הערכה הביתית. כיום, המחזור מופיע כל 30 יום, ולקראת מועד הביוץ האחרון ערכתי בדיקה ביתית (כמו כל הפעמים הקודמות) אך התשובה שלילית. גם בימים הבאים ניסיתי, אך עדיין התשובה שלילית. האם יתכן מצב כי קיים המחזור החודשי אך אין ביוץ??? האם לתהליך ההזרעות שאני עוברת יש השפעה על כך?
יש לעתים מחזורים ללא ביוץ. אם לא לקחת שום הורמונים, לא צריכה להיות להזרעות השפעה על הביוץ, שהרי ההזרעה עצמה היא רק הליך מכני. בהצלחה!
דפנה שלום, ראשית, יכול להיות מצב של מחזור ללא ביוץ, אבל אם עברת הזרעה אז לא יכול להיות שאת בהריון ולכן התשובה מראה שאין לך ביוץ? אולי תבדקי אם יש הריון. בהצלחה!
אבל לצערי לא. אחריי ההזרעה האחרונה קיבלתי מחזור, וערכתי את החישוב להזרעה הבאה - ואז המחזור לא הגיע. ננסה שוב בפעם הבאה:)