כפתורים לאחר ניתוח ...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/09/2023 | 16:08 | מאת: דנה

שלום לפני כשנה בני בן 6 עבר ניתוח כפתורים , כפתור אחד הוצא כי לא ישב טוב והשני עמוק בתעלה וגם ךא יושב טוב אך יותר קשה לשליפה המוזר הוא שפעם הוא נראה ופעם לא ועברנו 3 רופאים 2 מתוכם אמרו שהוא נפלט השלישי לא ואז הראה לי )צבע כחול( בדיקת שמיעה תקינה ובנורמה עם זאת עדיין מרגיש לי שלא שומע טוב , אולי מפספזים משהו מה כדאי לבדוק ?

שלום רב שמיעה תקינה לא שוללת נוכחות כפתורים ההיפך בדכ כאשר הכפתורים באזוניים השמיעה טובה. אפשר לעשות בדיקה של האוזניים תחת מיקרוסקןפ זאת בדיקה מדוייקת יותר

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים