כאב מאחורי האוזן לכיוון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/10/2023 | 13:27 | מאת: מור

שלום אשמח למענה ביתי בת השנתיים מגרדת באיזור שמאחורי האוזן אבל לא בקשת הראשונה שמאחורי האוזן אלא היותר רחוקה ממש איפה שיש כבר שיער שמתי לב לזה כבר כמה זמן והרופא ראה שיש המון שעווה אבל לא ראה דלקת. היום התלוננה שהאיזור כואב

שלום האזור שאת מתארת את הגרד לא קשור לבעיית אזוניים אלה יותר בעיה עורית / שיער. שעווה יכולה לסתום את האוזן ולהסתיר את עור התוף אך אינה גורמת לכאב או גרד. רצוי להגיע למצב שהאוזן נקיה חלקית משעווה כך שניתן להעריך גם את מה שנמצא מאחורי השעווה. זה לא תמיד פשוט לביצוע בילדים . ניתן להשתמש בתרסיס לריכוך שעווה למשך מספר ימים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים