תוצאות אולטרסאונד בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/12/2023 | 00:18 | מאת: דנה

ילד בן 11 עברנו אולטרסאונד רכמות עקב קושי בבליעת מזון התוצאות: תת ליסטי מימין בלוטת לימפה בגודל 3 ס"מ 7*1, מרכז שומני מחוק בחלקו עם הסננה שומנית עדינה וסקולריות היקפית חלשה. תת ליסטי משמאל בלוטת לימםה בגודל 2 ס"מ אובלית עם מרכז שומני שמור. לסיכום בלוטת לימפה תגובתית מצד ימין, דרוש מעקב דימותי. אשמח בבקשה למענה תודה.

שלום יש לחזור עם התוצאות לרופא ששלח לבדיקה. בלוטות למפה מעט מוגדלות בצוואר דו צדדית זה לא מסביר כלל קושי בבליעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים