המנגיומה קטנטנה. פוליפ קטן או ציסטה קטנה בסינוס מקסילרי שמאלי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/05/2024 | 23:31 | מאת: בעלום שם.

שלום, בבדיקת MRIמוח+ארובות העיניים יצאה תקינה פרט לממצא ציטוט: "הממצא הגרמי הפרונטלי משמאל, שתואר בבדיקת הסיטי, היפראינטנסי בסדרת T1, יתכן המנגיומה קטנטנה. פוליפ קטן או ציסטה קטנה בסינוס מקסילרי שמאלי." השאלה א. האם יש לממצא זה חשיבות קלינית? ב. ואם זה נמצא בחלק העליון של הסינוס האם יכול להיות לזה השפעה על העין כגון הרגשה של עין תפוסה וקופצת? ג. האם בסיב אופטי אפשר לראות בדיוק מה זה? ד. וכן האם צריך מעקב אחרי זה או שזה זניח? מעריך את תשובתך.

שלום רב, נשמע חסר משמעות אך ממליץ בכל זאת להגיע לבדיקות רופא מומחה למחלות הסינוסים. ממליץ על גבי נקש במרפאתינו (03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר