Us רקמות רכות מסטאויד ימני

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/05/2024 | 02:50 | מאת: הילה

3 גושים כואבים בראש כואבים ומגרדים פענוח us התייחס רק גוש תת עורי ורשמו בלוטות ספורות עד 6 מ"מ ללא מרכז שומני לא וסקולריות,תגובתיות מזה?ליפומה? למה זה כואברופאת משפחה רשמה אוגמטין לפני הפענוח.

שלום רב, נשמע קשרי לימפה תגובתיים חסרי משמעות. ממליץ להגיע לרופא אאג בקופ"ח. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר