נפיחות בלוטה תת לסתית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/05/2024 | 11:52 | מאת: מאי

שלום פרופ' חפץ, בשבועיים וחצי האחרונים, בלוטה נפוחה מעט תחת לסת מצד שמאל (קיימת שן בצד ימין שבעבר היה כיס מוגלתי תחתיה ובוצע ניקוז וטיפול אנטיביוטי וזה טופל כבר לפני כשנה וחצי). כאבים בבלוטה הנפוחה מידי פעם. לא זכור לי שהייתי חולה או מקוררת. כמה זמן במקסימום עד שהבלוטה אמורה להיעלם ומתי לפנות דחוף לרופא אאג ? יש לי תור לUS רק בסוף יולי.. אולי לא כדאי להמתין.. תודה

שלום רב, מציע להגיע לרופא אאג בקופ"ח לבירור. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר