בלוטות לימפה לחוצה תודה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/05/2024 | 14:54 | מאת: בריאות

כריתה מלאה 2008 עקב גידול ממאיר. us מעקב. לא הודגמה שארית רקמה. בלוטות רוק ופארוטיס דו צדדי תקין. בתחנה3 מימין 2 קשרי לימפה 1.2 0.5 כ אחד. אחד ללא מרכז ברור השני עם עיבוי לא סימטרי של הקורטקס. בתחנה 3 מספר קשרים ללא מרכז שומני ברור 0.4 0.7. לפני שבוע כאב גרון וליחה. השבוע אפטות מימין ומשמאל.

שלום רב, מרבית הסיכויים שהבלוטות מוגדלות ללא קשר למחלתך הבסיסית. עדיין ממליץ בירור ובדיקת אאג ולשקול צורך בניקור לביופסיה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר