כפל ראייה שקרה לי ct מוח תקין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/05/2024 | 19:32 | מאת: שרון

יש לי כפל ראייה שמגיע להבזק השנייה או אולי פחות כל כמה זמן . בעקבות זה הלכתי ונבדקתי על ידי נוירולוג וגם עברתי בדיקת ct מוח. הכל יצא תקין. רוב המומחים שהתייעצתי איתם אמרו שכפל ראייה לשניה הוא לא תסמין אופייני לגידול מוחי. שבדרך כלל כפל ראייה שנגרם מגידול יהיה ארוך יותר ועם אופי אחר האם זה נכון לדעתך? (אני בכללי מאוד חרד והיפכונדר ומביא על עצמי המון פעמים תסמינים שאני חרד מהם) והאם לדעתך ב ct רוב הסיכויים שהיו רואים בעיה אם היה? תודה

שלום רב, הנושא אינו בתחום התמחותינו ושייך יותר לנאורולוגים/נאורוכירורגים. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר