אולטרסאונד צוואר ובלוטות רוק

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/06/2024 | 15:29 | מאת: בת

בת 57 עקב בדיקות דם שהראו תוצאות גהוהות של בלוטות התריס,נערך אולטרסאונד.צוואר,בלוטת תריס,ובלוטות רוק,לא הודמו בלוטות לימפה מוגדלות,הודגם מרקם לא אחיד וקשרית באונה ימנית 0.6 סמ..וחשד לתרודיטיס..לא מבינה מה זה אומר,האם הממצא מדאיג?

שלום רב, לא נשמע מדאיג אבל יש להיבדק ע"H אנדוקרינולוג לאחר ביצוע בדיקת דם לתפקוד הבלוטה בקופ"ח. ניתן לתאן תור לאנדוקרינולוגית בארם (03-7645464- ד"ר סרברו) בזמינות גבוהה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר