חשד לגוש צמוד לשדרה בחלק המצוי בעורף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/06/2024 | 11:54 | מאת: חיה

שלום רב לאחרונה אני מרגישה גוש בצמידות לעמוד השדרה שנמצא בעורף הגוש בצד ימין ,בשליש העליון של השדרה שבעורף ( לא צמוד לקרקפת ) . במגע יש כאב . אני מבקשת לדעת האם במיקום המתואר יש לימפות כיצד ניתן להבדיל בין לימפה מוגדלת ובין שריר שתפוס אודה לתשובה מהירה , קצת בלחץ מזה תודה

שלום רב, ניתן להבדיל בבדיקת רופא. ממליץ לגשת לרופא,עדיף אאג. במידה וצריכה יש לנו מוקד של רופאי אאג מומחים המקבלים מידי יום (03-5117204). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר