בלוטה נפוחה בעורף העליון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/06/2024 | 13:13 | מאת: שגית

שלום רב, לבן שלי (בן 17) הייתה נפיחות בחלק האחורי של הראש, רופאת המשפחה ציינה שיש "בלוטת לימפה מוגדלת רכה" ושלחה אותו לאולטרסאונד. תשובת האולטרסאונד: הודגם ממצא בעל אוקגניות מעורבת עם גבולות סדירים במימדים של 1.2*0.2 עומק 0.29 ס"מ טיב הממצא אינו ברור. ממליץ בדיקת כירורג מוטרדת ולחוצה

שלום רב, כפי שהומלץ הייתי פונה לכירורג כללי לבדיקה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר