מיתר משותק בעייה בצרידות ובליעה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/06/2024 | 15:17 | מאת: אבי

יש לי מיתר אחד משותק,כנראה בגלל הקרנות שעברתי ראש צוואר.התרגלתי לחיות עם דיבור ובליעה ירודים.במידה ואני לא יעבור ניתוח לשיקום אני יכול להמשיך לחיות עם מיתר אחד יכולה להיות החמרה

שלום רב, אטרופיחה של המיתר עלולה להחמיר. ממליץ לפנות לשיקום כירורגי. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר