בדיקת us,אשמח לסיוע בפענוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/06/2024 | 18:27 | מאת: אורית

אשמח לפירוש הבדיקת us 1. בלוטת לימפה גדולה היפוקוגנית,באסור תת לסתי בצד ימין 2.מרקם בלוטות הפרוטיס הטרוגני בצורה דיפוזית,טיב מרקם לא ברור.

שלום רב, ממליץ להגיע לרופא אא לבדיקת קשר הלימפהתת ליסתי הגדול. ניתן לתאם תור לרא מומחה בדחיפות במוקד ארם 03-5117204 בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר