מכה למעלה באף איפה שהגבות בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/06/2024 | 21:53 | מאת: גולדי

אני עובדת כסייעת בגן ילדים גילאי 3-4-5 וקרה לי משהו מוזר ילד דחף אותי עם הרגלשלו לכיוון האף וקבלתי כמה ניסים שהלתכי משקפיים באותו רגע בגלל שהייתי שם עם הילדים לא יכולתי לגשת לרופא ולראות שהכל בסדר האם בכזה גיל זה יכול לעבור לבד?? כי יש לי כבר סטיה במחיצה בצד ימין כנראה גם בגלל נפילות בגיל צעיר או בעיה של נחירי אף קטנטנים בלגל פגות אשמח למענה תודה רבה

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לגשת לרופא אאג בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר