ליחה ירוקה מספר חודשים, אוזניים סתומות ולחץ מאחורי הראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/06/2024 | 17:11 | מאת: שי לניאדו

שלום, לפני שלושה חודשים התחילה לי ליחה ירוקה... תחושת כחכוך צורך להוציא את הליחה החוצה ואף סתום לסירוגין. בשבועיים האחרונים נסתמו לי האוזניים והתחילה לי הרגשה של לחץ מאחורי הראש בעורף. הלכתי מספר פעמים לרופא משפחה והוא טוען שאין לי כלום... מה דעתך? מה כדאי לבדוק? יש סיכוי לדלקת בסינוסים?

27/06/2024 | 20:38 | מאת: שי

עשיתי סיטי ונמצא עיבוי רירית בסינוס מקסילרי זה יכול לגרום לליחה?

שלום רב, יש לגשת לרופא אאג. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

29/06/2024 | 13:07 | מאת: שי

תודה על התשובה, האם אפשר לקבוע אליך?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר