גידול בפארוטיס - טיפול חלופי לניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/06/2024 | 23:55 | מאת: ניר

שלום רב, ברצוני לדעת האם בישראל ניתן לטפל בגידול בפארוטיס באמצעות RFA, כחלופה לניתוח כריתה, ואם כן באילו תנאים זה מתאפשר - גיל, מצב רפואי, גודל הגידול וכדומה. תודה.

שלום רב, לא מקובל לטפל ב RFA בפרוטיס וההמלצה הינה חד משמעית לניתוח. ניתן לביצוע כיום בחתך קטן יחסית וכמעט ללא סיבוכים. ממליץ לתאם ייעוץ. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר