תוצאות אולטרסאונד בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/06/2024 | 20:45 | מאת: תומר

היי, הופניתי לבדיקת אולטרסאונד צוואר לאחר שהרגשתי בבלוטת לימפה נפוחה בצד ימין של הצוואר במשך חצי שנה. ללא דלקת או חולי כלשהו. תוצאות: ׳במקום הקליניקה - אזור תת לסתי מימין - בלוטת לימפה בעלת ארכיטקטורה שמורה בקוטר כ-1.3 ס״מ נמושה ידנית. בלוטות הרוק הגדולות של הצוואר תקינות דו״צ׳. לסיכום: בלוטת לימפה בעלת ארכיטקטורה שמורה. להמשך מעקב קליני. האם יש מה לדאוג? ייתכן שמדובר בסרטן כלשהו/ תגובה של סרטן שהגיע ללימפה? יש צורך לבצע עוד בדיקות? תודה!

שלום רב, נשמע תקין לחלוטין. המשך מעקב רופא משפחה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר