תחושת מחנק בגרון ודקירות בצוואר קדמי מצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/07/2024 | 00:38 | מאת: נייל

הי בת 25 כבר 4 חודשים סובלת מבעיה של תחושת מחנק בגרון זה מרגיש לי שאני רוצה להקיא לפעמיים הייתי אצל רופא אף אוזן גרון פעמיים ואמר שהכל תקין אין כלום בגרון הלכתי, עשיתי אולטראסאונד לצוואר וגם יצא תקין בדקת דם תקין לקחתי גדורים לרגישות בקיבה וזה לא עזר אני מרגישה את זה כמעט כל יום אבל בתדירות שונה יש ימים שאני לא מרגישה אני חושבת שזה קשור לשרירי צוואר במיוחד שזה רק מצד שמאל צד ימין אני לא מרגישה כלום חוץ מזה אני מרגישה דקירות בגרון או בצוואר לא יודעת כי קשה לי לאבחן איפה בדיוק אני מרגישה אבודה מתוסכלת ולא יודעת למי לפנות ומה לעשות זה מפריע על חיים יום יום וזה מאוד קשה אשמח להתייחסות בבקשה 🙏 אם יש צורך לעשות עוד בדיקות אשמח בבקשה שתכוון אותי 💓🙏🙏

04/07/2024 | 00:51 | מאת: נייל

דבר נוסף שחשוב לציין ברגע שאני מסתובבת את הראש לצד ימים אני מרגישה התכווצויות בצד שמאל בנוסף לתחושת מחנק כאילו מישהו לחוץ לי על הגרון חשוב לציין שאין לי תסמינים אחרים מה שאני מרגישה שזה כואב ודוקר בצוואר בצד שמאל ותחושת מחנק שנעלמת וחוזרת 🥹

שלום רב, אין לי הסבר לתופעה. אולי כדאי להיבדק אצל נאורולוג. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר