בלוטה בראש מצד ימין למטה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/07/2024 | 04:29 | מאת: רותם

שלום , לפני כיממה לערך מיששתי את הקרקפת שלי וזיהיתי בצד ימין בקרקפת למטה מין גוש קשיח וקטן , טיפה כואב למגע אך לא יותר מיזה - לציין כי יש לי פצע באמצע הקרקפת שאני מקלפת וכל פעם מתייבש מחדש , האם יכול להיות קשור לזה ? בנוסף - למיטב ידיעתי אין משהו במשפחה שקשור למחלות ראש או מוח חלילה . אני יודעת שזה יכול להיות המבנה של המוח והכל אני חיילת ולא סומכת על הרפואה הצבאית ועל התורים פעם באף פעם לכן לא ארצה לבדוק את זה ע״י הרפואה אני רק רוצה לדעת מה זה יכול להיות , אם תוכל לענות לי 🙏🏻 תודה רבה !!!!

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה אך לא נשמע מדאיג. במקרים דחופים ניתן להגיע מהיום להיום למוקד ארם לרפואת אאג דחופה (03-5117204) בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר