תגובתך לתוצאות US צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/07/2024 | 16:34 | מאת: Ilya

בבסיס הסנטר הודגמה בלוטת לימפה תגובתית בגודל 0.4 ס"מ, בעלת מראה שמור. בלוטת מגן: איסטמוס - ברוחב 0.22 ס"מ , מרקמו הומוגני. אונה ימנית -בגודל 1.65 ס"מ, אינה מוגדלת, מרקמה אינו אחיד, בתוכה הודגמו מספר קשריות מעורבות בגודל עד 0.63 ס"מ אונה שמאלית - בגודל 1.71 ס"מ, אינה מוגדלת , מרקמה אינו אחיד, בתוכה הודגמה קשרית מעורבת בגודל 0.31 ס"מ בלוטות רוק-תת-לסתיות: בלוטות הרוק התת-לסתיות מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקינים. בלוטה תת לסתית מימין – הודגמו מספר בלוטות לימפה תגובתיות בגודל עד 2.5 ס"מ. בלוטה תת לסתית משמאל – הודגמה בלוטת לימפה תגובתית בגודל 1.5 ס"מ. בלוטת הפרוטיס: בלוטת הפרוטיס מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקינים. משמאל הודגמה בלוטת לימפה תגובתית בגודל 0.8 ס"מ. לאורך הצוואר הקדמי מימין -הודגמו מספר בלוטות לימפה תגובתיות בגודל עד 1.8 ס"מ. לאורך הצוואר האחורי מימין- הודגמה בלוטת לימפה תגובתית בגודל 0.6 ס"מ. לאורך הצוואר הקדמי משמאל הודגמו מספר בלוטות לימפה תגובתיות בגודל עד 1.4 ס"מ מבקש תגובה.

שלום רב, סה"כ נשמע תקין. הייתי מגיע גם לבקירת רופא אאג וממשיך מעקב עם US חוזר עוד 4 חודשים. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

05/07/2024 | 15:51 | מאת: Ilya

תודה רבה על תגובתך סופרמהירה.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר