גוש באולטרסאונד חודש אחרי לידה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/07/2024 | 10:55 | מאת: הדס

אישה כחודש אחרי לידה הופנה לאולטרסאונד עקב כאבים בלחי שמאל מאז הלידה כאבים פחתו בימים האחרונים מודאגת מאד US רקמות רכות מכוול ללחי שמאל. - קדמית לבלוטת פרוטיס הודגם גוש היפואקוי כ 40*26 ממ, לא וסרולקי בדופלר צבע, מומלץ FNA.

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ להגיע למרםפאתינו לבירור (יכולים להגיע למוקר ארם שפתוח מידי יום 03-5117204) בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר