תוצאות בדיקותבלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/07/2024 | 19:08 | מאת: בת

בבדיקות שעשיתי thyroglobin ab ערך 1.4 antithyrogolobinperoxied 1300 thyroglobin101 לא מבינה מה הערכים אומרים..האם יש בעיה שמראה על גידול בבלוטה? אשמח להסבר בבקשה

שלום רב, קשור יותר לדלקת של הבלוטה שעלולה לגרום לתת פעילות. ממליץ לתאם תור לאנדוקרינולוג (מומלצת ד"ר מירב סרברו במרפאתינו בארם). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר