ניתוח לסגירת דלך csf

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/07/2024 | 23:20 | מאת: יוסי

עברתי ניתוח לסגירת דלף csf לאחר חבלת ראש בשנת 2020 ומאז עג היום כאבים חזקים בראש בכל הראש וחריף יותר במצח ולחץ על העיניים לאחר מעקב רפואי במשך שנים וטיפול אחד הרופאים שעיין ברנטגן טען שבניתוח שעברתי סגרו את הדלף וגם את איזור הסינוסים וצריך לעבור עוד ניתוח לפתוח את הסינוסים השאלה שלי האם דבר כזה קורה בניתוחים בדרך כלל או שזה חריג

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. ממליץ לפנות למתח אף וסינוסים כגון פרופ לנדסברג. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר