קצב התקדמות של גידול באף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/07/2024 | 08:32 | מאת: יוסי

גידולים באף ובצוואר . אם לא היה שינוי במצב קיים (לא ידוע על גידול) לדוגמא אף סתום , כאב עין ללא בלט ידוע , סטיית מחיצה , קונכיות מוגדלות סיטי ראש וארובות תקין , סיב אופטי באף תקין . אין סינוסיטיס אין פוליפים האם פחות מחשיד לגידול? קצת היפוכונדר . המצב קיים כבר הרבה זמן , 9 חודשים בערך ללא החמרה או שינוי רוצה להירגע מהנושא

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. ניתן לבצע בדיקת רופא אאג מידי יום במוקד ארם (03-5117204) בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר