תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/12/2003 | 19:16 | מאת: ישראלה

לד"ר אשכנזי ערב טוב. חברה של ביתי עברה אמש תאונת דרכים אפשר לומר שמבחינתה קשה, אפילו מאוד . היא נפגעה מהזכוכית כנראה ע"י הזכוכית בצד שישבה , הזכוכית חדרה לה ללחי קרעה לה את העורק הראשי של הלחי, העורק היה מרוסק לחלוטין , היא איבדה דם רב והיתה בנוסף בעיה לחבר את עצב הלחי., היא עברה 8 שעות של ניתוח קשה ומסובך. כעת היא בהתאוששות. המצב הוא שכעת היא בהתאוששות משותקת בחצי פנים, הדבר מאוד מפחיד ומדאיג. והמנתח אמר שייקח זמן ואי אפשר לדעת מה יהיה. שאלותי הם: 1. ממקרים שקרו בעבר האם תוכל להרגיע אותי ולומר ממה תיסבול בעתיד? 2. מהו זמן ההחלמה המשוער? 3.האם הדיבור ייפגע? האם תהיינה עוויתות בפנים? 4. עין אחת בצד הפגיעה נפגעה והמנתח אמר שהיא תישאר פתוחה למס' חודשים ?מה זה אומר? איך תתפקד?? 5. כמה זמן מאושפזים על מקרה כזה? סליחה של השאלה המסורבלת.

27/12/2003 | 17:41 | מאת: שאלה מעניינת מקרה דומה

קודם כל שתרגיש טוב והחלמה מהירה לחברתך שנית אני בן 26 היום עברתי ב95 שיתוק פנים באופן פתאומי וזה התחיל להחמיר עם משך הזמן רק אחרי 4 שנים התגלה לצערי גידול בראש שהוא זה שגרם לי השיתוק. עברתי המון ניתוחים גם בשנה שעברה עברתי ניתוח בגרמנייה . בחודש 7 עברתי ניתוח פלסטי בארץ . האמת אני לא מעוניין לפרט עוד פרטים כאן אבל אני יכול לעזור לך מאוד בהרבה דברים . אם מעוניינת תתקשרי ל050536359 כי יש לי המון דברים טובים בהצלחה ישראלה כתב/ה: > > לד"ר אשכנזי ערב טוב. > > חברה של ביתי עברה אמש תאונת דרכים אפשר לומר שמבחינתה קשה, אפילו > מאוד . > היא נפגעה מהזכוכית כנראה ע"י הזכוכית בצד שישבה , הזכוכית חדרה > לה ללחי קרעה לה את העורק הראשי של הלחי, העורק היה מרוסק > לחלוטין , היא איבדה דם רב והיתה בנוסף בעיה לחבר את עצב הלחי., > היא עברה 8 שעות של ניתוח קשה ומסובך. כעת היא בהתאוששות. > המצב הוא שכעת היא בהתאוששות משותקת בחצי פנים, הדבר מאוד מפחיד > ומדאיג. והמנתח אמר שייקח זמן ואי אפשר לדעת מה יהיה. > שאלותי הם: > 1. ממקרים שקרו בעבר האם תוכל להרגיע אותי ולומר ממה תיסבול > בעתיד? > 2. מהו זמן ההחלמה המשוער? > 3.האם הדיבור ייפגע? האם תהיינה עוויתות בפנים? > 4. עין אחת בצד הפגיעה נפגעה והמנתח אמר שהיא תישאר פתוחה למס' > חודשים ?מה זה אומר? איך תתפקד?? > > 5. כמה זמן מאושפזים על מקרה כזה? > סליחה של השאלה המסורבלת.

29/12/2003 | 18:37 | מאת: תשובה לישראלה

שלום לך לא יודע למה לא חזרת אליי ? אבל לא נורא כל משרציתי הוא לעזור לחברה שלך כי אני הייתי באותו מצב והיום מצבי יותר טוב עברתי כמה ניתוחים תודה וסליחה על ההפרעה