גלולות פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

14/06/2003 | 17:37 | מאת: שירן

שלום רציתי לדעת על סמך מה מחליט הרופא על סוג הגלולות בפעם הראשונה והאם עוברים בדיקה אינטימית??? ידוע לי על סוגי גלולות שגם עוזרות לבעיות שונות, האם עלי לציין שאני רוצה סוג מסויים כדי לעזור בבעיה שמציקה לי? תודה רבה

15/06/2003 | 16:04 | מאת: יעלי

שירן שלום! אם לא קיימת אף פעם יחסי מין ואת בתולה הרופא לא בודק בד"כ (חריג) אם כן רופא בעיקרון חייב לבדוק על מנת לתת לך את סוג הגלולות שהכי מתאים לגוף שלך. ולגבי בעיה מסויימת כן בהחלט מומלץ ואף רצוי לציין בפניו. יש גלולות שמפחיתות כאבי מחזור וכ"ו שיכולות לעזור. בהצלחה.

16/06/2003 | 03:35 | מאת: רינת

היי שירן, הרופא חייב לעשות לך בדיקה כדי להתאים לך גלולות: אם קיימת יחסי מין אז הוא יעשה לך בדיקה ווגינלית (פנימית) ואם עדיין לא קיימת יחסי מין אז הוא יעשה לך בדיקה חיצונית (עם ג'ל על הבטן) . תגידי לרופא מה הבעייה שיש לך והוא יתן לך גלולות בהתאם. בהצלחה.