איך בוחרים פריודנט ? אנא המלצות ...
דיון מתוך פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים
שלום רב, ידוע שכמו בכל תחומי החיים ישנן רמות שונות של מקצועיות ומומחיות וכמו בתחומים אחרים גם תחום הרפואה הפך לתחום שבו למטופל יש אפשרות/זכות לבחור את רופאיו/ מטפליו. מחד זה טוב כי ככה למטופל יש חופש בחירה מאידך זה מצריך לא מעט ידע והבנה בסיסים לפני שבוחרים את הרופא או לחילופין לקבל המלצה על רופא אבקש המלצות, והדרכה כיצד לבחור פריודנט בתודה מראש ובתקווה שאף אחד לא יעלב
קימי שלום אין לי כוונה להמליץ על פריודונט מסוים.בכל מקרה כמו שבוחרים רופא שיניים כך בוחרים פריודונט. ניתן למצוא את רשימת המומחים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה
לשמחתי הרבה המליצו לי על דר' אהוד ברג בתל אביב והגעתי אליו לטיפול; מקצועיות טיפול מסירות אנושיות וסבלנות ללא רבב בתוך אוירה נעימה וידידותית. גם לחששנים וחרדים מטיפולי שיניים הוכחה לכך שאפשר אחרת.ממליצה בחום רב. מטופלת מרוצה.
בעלי ואני עברנו (אני עדיין עוברת) טיפולים לא פשוטים. ד"ר ברג הוא רופא,ובן אדם מן המעלה הראשונה. לבעלי הוא החזיר את האהבה לחיים, אחרי סבל בל-יתואר. אני מעריצה את המקצועיות, הסבלנות, החשיבה מחוץ לקופסה, היסודיות,והסרוב להרים ידיים. אני ממליצה בכל חום עליו ועל האסיסטנטית שלוף מלאכית בזכות עצמה.