צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/06/2002 | 08:45 | מאת: הוצאת שדה

למעלה מחמש מאות תוספים מוכנסים למזון. כשליש מהם עלולים להזיק וכעשרה אחוזים מזיקים ממש. לפיכך מחויבים יצרני המזון והמשקה, ע"י משרד הבריאות לציינם על האריזה. אלא שמשרד הבריאות אינו טורח להסביר מה הוא מה וממה יש להיזהר. בימים אלה יצא לאור הספר "לסלק את הקוץ". ספר בן 303 עמודים, המדריך המלא לכל צבעי המאכל, החומרים המשמרים, המייצבים, הממתיקים המלאכותיים וכל השאר, מאת ד"ר חיים סדובסקי שכתב את רב המכר "לחיות עד מאה ועשרים שאלה של החלטה". בספר ניתן גם למצוא לפי א-ב את כל המחלות שעלולות להגרם בין היתר גם בגלל התוספים הללו. לפני שמתחילים לטפל במחלה כלשהי, יש לסלק את הסיבה למחלה. יש להימנע ממה שגורם לה. ניתן להשיג את הספר בכל חנויות הספרים ולרוכשו, עדיין במחירי שבוע הספר, בהוצאה לאור בטלפון 08-8573356

?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים