סוג יוגורט
דיון מתוך פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי
שלום רב, האם יש יתרון ליוגורט "ביו" (שקונים בסופרמרקט) לעומת יוגורט כבשים (יוגורמה) שמוכרת מחלבה כפרית, שלא רשום עליו "ביו"? גמר חתימה טובה. ריבי
ריבי,כל עוד היוגורט טבעי - לא אפס %%, או 1.5% אלא, 3% שומן , ולא עבר תהליכי תיעוש , לא הוסיפו דבר "ביו" וכיו"ב - לדעתי שוה ערך, עם הוסיפו "ביו" - פסול. בברכה.
מה מכיל "ביו" שמזיק לבריאותנו? יש מחקרים שמוכיחים שביו ביוגורט מזיק לבריאות?