אכילת דגים
דיון מתוך פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי
פרופ' קידר התחלתי לישם את המלצותך בנוגע לתזונה ופעילות גופנית בריאב ויש לי מס' שאלות בנוגע למרכיב הדגים בתזונה- א. אתה ממצליץ על אכילת 5 סוגי דגים (סלומון, הרינג, מטיאס,טונה וסרדינים) האם יש להקפיד ולאכול את 5 הסוגים כל יום? ב. האם יש בכל זאת דגי בריכה כלשהם שהיתה ממליץ על אכילתם? ג. האם זה נכון לאכול טונה וסדרדינים מקופסאת שימורים? ד. האם זה נכון לאכול מטיאס והרינג מלוחים (כמו שמגישים אותם בבתי מלון למשל) ה. כיצד עדיף לאכול את הדגים באופן כללי- אופיים בתנור או מלוחים? תודה דפנה
שאלות בנוגע למרכיב הדגים בתזונה- א. אתה ממצליץ על אכילת 5 סוגי דגים (סלומון, הרינג, מטיאס,טונה וסרדינים) האם יש להקפיד ולאכול את 5 הסוגים כל יום? תשובתי: לא, אבל בכל זאת חשוב ,וחשוב מאד - לגוון (שנים שלושה ביסים מכל סוג). ב. האם יש בכל זאת דגי בריכה כלשהם שהיתה ממליץ על אכילתם? תשובתי : לא , בא' רבתי! ג. האם זה נכון לאכול טונה וסדרדינים מקופסאת שימורים? תשובתי : כן, רצוי לא בשמן ,אלא, במיץ עגבניות. ד. האם זה נכון לאכול מטיאס והרינג מלוחים (כמו שמגישים אותם בבתי מלון למשל) תשובתי" כן, בלית ברירה. ה. כיצד עדיף לאכול את הדגים באופן כללי- אופיים בתנור או מלוחים? תשובתי : סלמון וטונה - בתנור. לבריאות ובתיאבון