אומגה ?
דיון מתוך פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי
הנושא לא קשור בדיוק לנושא הפורום, אך במידה ומישהו יודע, אשמח להחכים. במידה ויש פורום רלוונטי יותר, אשמח לדעת, תודה. על החשיבות הרבה צריכת אומגה 3 כתוסף מרוכז נטול מתכות כבדות לכולם אין וויכוח, גם הבעיתיות של צריכת האומגה מדגים (בריכה..) נדונה, ומסתבר שדגים ממש אינם תחליף. יש בשוק הרבה מאוד מוצרי אומגה 3, בכוונה לא אציין אף חברה, ע"מ שלא יחשדו שאני פרסומת מהלכת :-) גם אם מישהו לא מסכים עם החשיבות של נטילת התוסף, למרות שנכתב והוכח באופן מוחלט, אין המטרה לדון בכך, סה"כ ציינתי את החשיבות ע"מ לנצל את השאלה שלי, להעביר את המסר החשוב לדעתי. בכל מקרה, שמעתי תוכנית בוקר (אינני זוכר את שמה, "חיים טובים" אולי ?) בערוץ 2, ובה נאמר שבמידה וצורכים פחות מ 6 כמוסות ליום, זה חסר משמעות לגוף, וכאילו לא נטלנו כלל. (כמוסה אחת הכוונה לריכוז סטנדרטי של DHA 120, EPA 180) נשמע לי מוגזם ביותר, האם מישהו יכול להוסיף פרטים בנושא / לאמת / להפריך את הטענה ? תודה רבה.
תאכלי דגים (מהאוקינוסים :הרינג,מטיאס,סרדינים,טונה או סלמון - מכילים אומגה3) בכמות של גרמים כמשקל הגוף בק"ג (אם את 50 ק"ג = 50 גרם, 60 ק"ג = 60 גרם) שהם מספר "ביסים" (נגיסות = 10 גרם) - יש לך את הכמות הדרושה לבריאות. לא לצרוך בשום פנים ואופן "תוספי מזון - אומגה 3 "!!! לבריאות ולמניעת מחלות