מבושלים ושימורים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

26/03/2010 | 23:24 | מאת: אראל

פ.נ. האם ירקות מבושלים או קפואים וקיטניות כנ"ל - בריאים כמו ירקות טריים? והאם סרדינים וטונה משומרים - בריאים? אראל

אראל אלה שאלות לדיאטני/ות חג שמח

11/06/2010 | 10:40 | מאת: דליה

לאראל שלום מבושלים= ריקבון טריים = בריאות חיסון תאי סרדינים וטונה מומלצים לאכילה ולא במצב שבו יש תוספים משמרים לבריאות ואריכות חיים ללא היתחמצנות יתר מדליה

14/06/2010 | 15:47 | מאת: אראל

דליה, על מה מבוססים דברייך? אראל

15/06/2010 | 14:08 | מאת: תמי

לדליה שלום, איך אוכלים שעועית, אפונה, דלעת, תפו"א, במיה (וירקות דומים) מבלי לבשלם, כפי שמתבקש מדברייך? ואיזה טעם יש לסרדינים/טונה שאינם משומרים? הרי טעמם, לצערי, ממש גועלי (לפחות - לי ולכל בני משפחתי וחבריי)! תמי

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי