זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

25/08/2010 | 12:09 | מאת: משה

שלום רב. יש לי 4 שאלות: 1) האם זה משנה באיזה מכשיר (מטחנת קפה, אבני ריחיים, מרסק פירות ביתי וכו') טוחנים אותם? 2) אלו זרעים עדיפים: צהוב-זהוב או חום? 3) מה עדיף: לאחסן בקירור או בהקפאה? 4) איך יתכן שהכמות היומית המומלצת של שמן פשתן (2 כפות) שווה לכמות המומלצת של זרעים? הרי זרעים פחות מרוכזים מהשמן עצמו. תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

משה כנס ל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2692956,00.html ותקבל תשובות לשאלותך. דעתי : "תזונה בריאה" (ירקות+פירות+חלבונים+פחמימות - 25% מכל אחד /ביממה, מספקת את הכל -(כולל אומגה 3) איננה זקוקה כלל לזרעי פשתן:"תוסף המזון" הסידרתי.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי