ניתוח קטרקט עם לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

13/06/2024 | 15:45 | מאת: יורם

לפני 4 ימיםנעברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל עם שיפור ראייה לרחוק. כרגע אני רואה לרחוק יותר טוב משראיתי ללא משקפיים אבל עדיין לא כמו שראיתי עם משקפיים. מה שעוד מטריד זה שבעין בה הניתוח נעשה אני חא יכולמלקרוא מקרוב מה שיכולתי לפני הניתוח. בנוסף אף אחד חא אמר לי לפני הניתוח ששיפור הראייה לרחוק תגרע מיכולתי לקרןא מקרוב. האם יש לזה פתרון? תודה!

4 ימים זה עדיין מוקדם. רוב הסיכויים שהראיה למרחק תשתפר ותהיה מצויינת. לקרוב כנראה שלא תראה ללא משקפיים. אם העין השניה עדיין לא נותחה, תוכל לבחור לראות איתה לקרוב, על חשבון ראיה לרחוק באותה עין.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות